Tel: 06 - 196 71 793        Mail: info@ontzorgnetwerk.nl

Wie is ONS?

Mijn naam is Esther Ottens (1975) en ik woon sinds 2001 in Scheveningen. Ik heb de Hogere Hotel School in Leeuwarden gedaan en tijdens mijn studie heb ik bij verschillende horecabedrijven gewerkt . Ik ben na mijn studie begonnen bij Van Spronsen & Partners Groep, een horeca-advies bureau, waar ik de dienst werving & selectie heb mogen opzetten. Na een aantal jaren ben ik gaan solliciteren als regiomanager bij het hoofdkantoor van New York Pizza, om franchisenemers te begeleiden als ondernemer. Na een aantal jaren, heb ik de kans gekregen om als operationeel manager de eindverantwoording te dragen voor alle 87 New York Pizza vestigingen in Nederland. In 2007 zei mijn lichaam STOP. Ik had alles gegeven, alleen niet aan mezelf gedacht. Ik was burn-out, volledig opgebrand. Ik moest met mezelf aan de slag, om mezelf weer op de been te krijgen.

Ik ben na lange tijd hard werken aan mezelf, weer begonnen als keukenassistent in Verzorgingshuis Duinrust. Ik mocht maaltijden verzorgen en bezorgen bij ouderen in Scheveningen. Dit was vaak het enige praatje voor de ouderen, die ze hadden op een dag. Na een jaar ben ik naar de Directeur Eric van den Enden gegaan en heb gevraagd of ik de bewoners van het verzorgingshuis mocht portretteren en hun levensverhalen mocht opschrijven. Ik kreeg akkoord!

Ik heb de bewoners mogen portretteren en hun levensverhalen mogen opschrijven. Ik heb met bewoners mogen zwemmen, zingen, koken, knutselen, eten, allemaal met als doel mensen met elkaar te verbinden. In een woord G E W E L D I G! Tot op heden hangt de fototentoonstelling "Prachtig Oud" nog steeds door de gangen van het Verzorgingshuis Duinrust.

Na dit prachtige project ben ik gaan solliciteren als service manager bij Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst. Deze non-profit stichting en tevens burgerinitiatief registreert gediplomeerde hulpverleners in een databestand. Via de SOS ALARM App kunt u tijdens een 112 noodsituatie, deze geregistreerde hulpverleners alarmeren in een straal van 1000m van de noodsituatie. Ook hier hield ik me bezig met verbinden van de juiste partners en hulpverlening in het algemeen.

Als mens ben ik sociaal, vriendelijk, respectvol, enthousiast, empathisch, creatief, sportief, een doorzetter en betrouwbaar.

Hoe is het idee van ONS ontstaan?

We leven langer, ouderen moeten langer thuis blijven wonen, er is minder geld voor zorg, er zijn meer mensen die alleen overblijven en in het verzorgingshuis heb ik ouderen leren kennen die zelfs extra hulp kunnen gebruiken. Daarnaast leest u in de krant dat 220.000 ouderen in Nederland, maar 1 keer in de maand bezoek ontvangen. Daar wil ik graag als mens iets aan doen. Zo is het idee van Ontzorg Netwerk Scheveningen (ONS) ontstaan. Daarnaast heb ik dromen van anderen helpen verwezenlijken en nu is het tijd voor mijn droom, ONS!

Ontzorg Netwerk Scheveningen (ONS) biedt persoonlijke - , administratieve - en praktische ondersteuning voor ouderen, zodat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen.
Ik hoop dat ONS u of uw dierbaren kan helpen! Sinds 1 augustus 2016 staat ONS ingeschreven in de kamer van koophandel.