Tel: 06 - 196 71 793        Mail: info@ontzorgnetwerk.nl

Tarieven voor particulieren

Of u nu persoonlijke - , administratieve - of praktische ondersteuning nodig heeft, u betaald € 35,00 per uur. Ontzorg Netwerk Scheveningen is vrijgesteld voor de BTW, aftrek is derhalve niet mogelijk. Voor de tarieven geldt dat kosten van parkeerkaarten, uitjes, entreekaarten en consumpties apart aan u worden doorberekend. (Heeft u of uw dierbare een indicatie en recht op een PGB (Persoons Gebonden Budget) dan kunnen we een zorgovereenkomst opstellen, zodat u ONS vanuit de PGB betaald.)

AGB-code
Het AGB-register is hét identificerende register in de zorg, met de AGB-code als unieke sleutel. In dit register staat alle noodzakelijke (zorg) informatie vermeld om het declareren, de zorginkoop, het contracteren en het 'gidsen' van de zorg mogelijk te maken. Gezien ONS een AGB-code heeft toegewezen gekregen, kunt u ONS ook inhuren als u een Persoons Gebonden Budget (PGB) heeft.

Tarieven voor bedrijven

Als uw bedrijf extra ondersteuning nodig heeft, naast de zorg die u uw clienten al biedt, kan ik uw clienten persoonlijke - , administratieve - en praktische ondersteuning bieden, mocht dit volgens uw inzicht nodig zijn. Volgens de wet DPA kan ik dan met uw bedrijf een modelovereenkomst opstellen.

ONS is elke maandag, dinsdag , donderdag en vrijdag inzetbaar. Weekenden in overleg.
Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ONS op!