Tel: 06 - 196 71 793        Mail: info@ontzorgnetwerk.nl

Referenties

Ontzorg Netwerk Scheveningen zet zich sinds september 2017 in als kwartiermaker samen met Ria Roelands (ook buurtbewoner) van Zorgcoöperatie Noordelijk Scheveningen , met als doel dat de bewoners van Noordelijk Scheveningen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, door middel van het organiseren van activiteiten en ondersteuning thuis en indien nodig zorg, voor en door buurtbewoners. Hiermee helpen wij indirect nog meer kwetsbare personen, als dat ik in mijn eentje als ZZP-er ooit zou kunnen, dat vind ik fantastisch - Esther Ottens

ONS was vrijdag 10 februari op de radio in het programma "De Goede Zaak" op Den Haag FM. Het interview met Esther Ottens kunt u hier terug luisteren. Dank je wel Alice Hooft en Janice Roopram voor de uitnodiging en jullie hulp om Senior Speeddaten een succes te maken - Esther Ottens

We hadden een vacature voor de administratieve ondersteuning van verschillende wijk en bewonersverenigingen in Scheveningen en we kregen via het stadsdeelkantoor de naam Esther Ottens door. Na een leuk gesprek, werkt ze nu een aantal vaste uren per week voor de wijkwinkel. En we zijn er blij mee. - Mevrouw v. B. (70)

Omdat ik niet meer kan lopen of staan en ik heb al de nodige thuiszorg en lieve mensen om me heen, wil ik toch graag extra hulp voor opruimwerkzaamheden en ondersteuning mantelzorg, en ik had digitaal de flyer van ONS van een vriendin gekregen, vandaar dat ik die krullenbol heb gebeld. Ze komt nu elke donderdagmiddag! - Mevrouw W. (81)

Vroeger zwom ik graag en heb dan ook Esther gevraagd om met me te zwemmen in De Blinkerd. Dat ik dat nog heb mogen meemaken op mijn leeftijd en met mijn handicap. Dank je wel Esther het was fantastisch! - Mevrouw Buschman (92)

Als geboren Amsterdammer, heb ik toch mijn hele leven op Scheveningen gewoond. Als weduwe van een zeeman heb ik met Esther gewandeld door de Keizerstraat naar het Vissersvrouwtje en daarna lekker naar het strand en een kopje koffie gedronken bij strandtent Veronica. Enorm veel bekenden heb ik gezien onderweg en veel herinneringen kwamen terug van de goede oude tijd! - Mevrouw Guijt (83)

Ik heb Esther gevraagd om met me mee te gaan naar de opticien/audicien, om te kijken of er nog mogelijkheden zijn, omdat ik heel slecht kan zien/horen, om dan toch nog te kunnen lezen of tv kijken met hulpmiddelen en/of luisterboeken. Helaas zijn er weinig mogelijkheden meer voor mij, maar het was fijn dat Esther bij me was. - Mevrouw de Jong (85)